Esports

Atletisme

L'atleta local Maria Taggi queda en la posició 16 s-14 del campionat de Catalunya de cros

Per Pere Ferrando

L'atleta del Club Atletisme Cambrils, Maria Taggi, al centre de la imatge
L'atleta del Club Atletisme Cambrils, Maria Taggi, al centre de la imatge | Cedida

El passat diumenge 11 de febrer es va disputar a Mollerussa el 99è campionat de Catalunya de cros. El campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i és la competició més important del calendari atlètic català de cros. En aquesta competició s'hi apleguen atletes de tot Catalunya i totes les categories, des de S-10 fins a l'absoluta. En aquesta darrera categoria també es pot veure córrer atletes que han participat en campionats internacionals.

Les diverses curses es van anar succeint al circuit del Parc Serra, amb sortida i arribada a la pista d'atletisme de la vila del Pla de l'Urgell. Al recorregut s'hi alternaven camins i espais de gespa amb dues pujades i baixades d'un desnivell del 15% que endurien les condicions de la cursa. El bon temps va ser present durant tota la competició.

A nivell local, l'atleta més destacada va ser la Maria Taggi a la categoria S-14. En una cursa intel·ligent, anant de menys a més, va anar assolint posicions capdavanteres acabant en una excel·lent 16a posició de 142 atletes arribades a meta.

Els millors classificats locals de cada categoria van ser:

  • S-14 femení: Maria Taggi - 16a. classificada

  • S-10 femení: Zoe Dorado - 47a. classificada

  • S-12 femení: Sofia Rubio - 102a. classificada

  • S-12 masculí: Pol Sánchez - 141è. classificat

Comenta aquest article