Esports

Futbol

El Reus B Cambrils no passa de l'empat a zero al camp del cuer, el Gavà

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i el Gavà, el passat mes de setembre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i el Gavà, el passat mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

Gavà 0 - Reus B Cambrils 0

Després de dues derrotes consecutives, el Reus B Cambrils no va passar de l’empat a zero gols al camp del Gavà, el cuer de la classificació de la Tercera Divisió. Durant la primera part, l’equip roig-i-negre va dominar el partir i va disposar d’ocasions per marcar, però no va estar encertat de cara a porteria. En el segon període també va seguir la mateixa tònica, amb un Reus B Cambrils dominador, però sense sort en els metres final. Gairebé a les acaballes del partit, el Gavà també va disposar d'una ocasió clara per marcar, però tampoc van ser capaços de desfer l'empat. En el minut 81, l'àrbitre va anul·lar un gol al Reus B Cambrils. Finalment, empat sense gols i repartiment d'un punt per a cada equip.

Amb aquest resultat, el Reus B Cambrils ocupa la novena posició de la classificació. El proper diumenge 18 de febrer, a les 17 hores, rebrà la visita de l'Europa que és sisè del grup.

 

 

Comenta aquest article