Informació general

Taller

S'impartiran tres tallers per aprendre a reduir la factura de la llum

Per Redacció

Cartell dels tallers
Cartell dels tallers | Cedida

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Tarragona en col·laboració amb l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social de l’Ajuntament de Cambrils han organitzat tres tallers per ajudar a la ciutadania a comprendre la factura de la llum i aprendre tècniques per reduir la despesa. Els taller itinerants “La factura de la llum, com podem reduir-la” es portaran a terme la setmana del 12 al 17 de febrer al Centre Cívic les Basses, l’Ateneu Juvenil i el Mercat Municipal. Concretament, dilluns 12 de febrer de les 10.30 a les 12.30 hores al Centre Cívic les Basses; dijous 15 de febrer de les 19 a les 21 hores a l’Ateneu Juvenil i, dissabte 17 de febrer, de les 11:00h a les 13:00h al Mercat Municipal de la Vila.

L’activitat forma part de la campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica com a camí per avançar cap un escenari de consum energètic responsable que contribueixi a assegurar un sistema energètic sostenible en línia amb els objectius europeus. L’objectiu és aconseguir un canvi d'actituds en matèria energètica entre la ciutadania i millorar la gestió del consum energètic. Al taller es farà una anàlisi pràctica de la factura de la llum, per posar a l'abast de les persones assistents els coneixements necessaris per a reduir el consum energètic a la llar.

Aquests tallers estan oberts a tothom i es recomana a les persones interessades a assistir-hi que hi portin una factura de la llum, per tal de seguir millor les explicacions. A banda, també es realitzarà un taller formatiu adreçat als professionals i personal d’entitats que gestionen ajudes de subministraments per a treballar els conceptes bàsics de les factures i de les tarifacions això com l’aplicació del nou bo social elèctric.

Comenta aquest article