Informació general

El període per presentar candidatures al comitè local de la Creu Roja a Cambrils es tanca sense cap proposta

Per Berta Ruiz



Joan M. Gutiérrez, a la dreta, en la inauguració de la nova seu del comitè local de la Creu Roja en presència de la llavors presidenta de la Creu Roja a Catalunya, Marta Corachan, el maig de 2002
Creu Roja de Cambrils va tancar el passat dimarts el període establert per presentar candidatures per a l'elecció dels seus òrgans de govern durant els propers quatre anys, com a conseqüència de la Resolució 1/2006, de 22 de juliol, de la Presidència de Creu Roja Espanyola de convocatòria del procés electoral.

Durant la primera quinzena del mes de setembre va estar exposat al públic –a l'oficina local de Creu Roja Cambrils– el cens electoral perquè totes les persones interessades, socis o voluntaris, poguessin presentar la seves candidatures, entre els dies 2 i 17 d'octubre.

El president del comitè local de Creu Roja –Joan M. Gutiérrez– va explicar ahir a Revista Cambrils Diari Digital que no s'havia presentat cap candidatura dins d'aquest període i que l'actual junta seguirà fins al proper mes de març, moment en què d'hauria de nomenar un nou president. Segons va explicar Joan M. Gutiérrez, "la junta que jo presideixo serà provisional fins a l'entrada de nou resident. S'ha d'esperar. Només es poden presentar socis o voluntaris, s'ha fet la convocatòria i no s'ha presentat ningú, per tant, hem d'esperar a veure què es decideix". En el cas que no es presentés cap candidatura, l'assemblea nacional o autonòmica nomenarà un delegat especial que s'encarregarà de les funcions de l'assamblea local fins a una propera convocatòria per escollir president. D'altra banda, l'actual president va descartar la possibilitat de tornar-se a presentar. Segons va explicar "ja farà 13 anys que sóc president i en total porto uns 25 anys treballant amb Creu Roja. Suposo que ja em toca descansar".

Recordem que el comitè local de Creu Roja compta amb uns 500 socis i actualment manté els serveis d'assistència i trasllat de transport adaptat.

Comenta aquest article