Cultura

Música

El Cor Les Veus del Casal actua en un concert extraordinari del cicle "Canta Gran" a l'Auditori de Barcelona

Per Redacció

Un moment del concert conjunt de diferents corals a l'Auditori de Barcelona
Un moment del concert conjunt de diferents corals a l'Auditori de Barcelona | Cedida

El Cor Les Veus del Casal del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils –dirigit per Marc Guerris– va participar, el passat dimarts, en un extraordinari concert del cicle "Canta Gran", a l'Auditori de Barcelona. La formació cambrilenca va actuar juntament amb d'altres corals en les què es va formar un grup d'uns 380 cantaires que van acompanyar la cantant solista Mone.

El programa es titulava "De Berlín al Paral·lel" i estava format per 14 temes representatius del music-hall internacional, com La Vie en Rose, Lili Marlen o Marieta de l'ull viu. L’acompanyament va anar a càrrec d’un selecte grup de cinc instrumentistes i la ballarina de claqué Laia Molíns. Tot el conjunt sota la direcció de la professora Montserrat Meneses que va oferir un gran treball.

A banda dels assajos particulars de les diferents corals també es van fer cinc assajos conjunts al mateix Auditori. De fet, prèviament la formació cambrilenca es va desplaçar a Barcelona en diferents ocasions. També es va organitzar un autocar per els acompanyants el dia del concert.

L'actuació musical va tenir lloc el passat dimarts a l'Auditori de Barcelona

 

Comenta aquest article