El CB Cambrils perd a la pista del líder, el CB la Selva

Imatge de la primera volta de la lliga entre el CB Cambrils i el CB La Selva, el passat mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana masculí

CB la Selva 69 - CB Cambrils 65

Derrota del Cambrils en el partit avançat a la setzena jornada del campionat. El CB la Selva, líder de la classificació, va començar sent molt superior a l'equip cambrilenc. A mida que passaven els minuts, s'eixamplava la diferència fins arribar al final del primer període amb un resultat de 19 a 8. A l'inici del segon quart l'avantatge va seguir augmentant fins arribar al 33-12, màxima diferència en el marcador. A partir del minut setze el Cambrils va començar a remuntar fins arribar a la mitja part amb un esperançador 36-29 en contra. La remuntada es va culminar després del descans. Al minut 29 el partit estava empatat a 51 punts i amb tot per decidir. El quart període es va caracteritzar per un intercanvi de cistelles. Va ser en els darrers set minuts que La Selva es va acabar imposant, deixant el resultat en un ajustat 69-65.

Aquest proper cap de setmana no hi haurà partit. El CB Cambrils disputarà el proper partit el dia 11 de febrer, a casa, davant el CB Borges-Garrigues