Esports

Handbol

Injusta derrota per la mínima del CH Cambrils a la pista del segon, l'Handbol Poblenou

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i el CH Poblenou, el passat mes d'octubre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i el CH Poblenou, el passat mes d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Catalana

CH Poblenou 31 - Moldtrans CH Cambrils 30

Si haguéssim de resumir en una frase el partit seria la de derrota injusta de l'equip cambrilenc, que no es va merèixer tornar de buit de la pista barcelonina de l'Handbol Poblenou, actualment el segon classificat del grup.

El partit es va iniciar amb domini al marcador per part del Poblenou que va marcar el ritme del partit i als 5 minuts inicials ja dominaven per 4 a 1, en el que semblava un partit difícil a casa del segon. Els cambrilencs però, van reaccionar i ja en el minut 12 li van donar el tomb al marcador i es van situar amb un avantatge de 5 a 8. El moment clau del partit va ser en el minut 19  quan, amb un marcador de 8 a 9, Joaquin va llençar un penal i la pilota va anar a la cara del porter. Els àrbitres van decidir aplicar el reglament i van treure la targeta vermella al jugador cambrilenc. El que semblava que seria un greu problema per al Cambrils, perquè Joaquin és un dels jugadors més importants de l'equip, va provocar que l'equip es fes més fort i portés la iniciativa en el marcador fins al final de la primera part que va acabar amb un ajustat 15 a 16.

En la segona part, domini total dels jugadors d'Agustín Tortosa fins al minut 13, quan el Poblenou va empatar el partit a 23 gols. A partir d'aquí, nova reacció del Cambrils que va coincidir amb la sortida a pista del porter Robert que va fer tres aturades importantíssimes. Els minuts finals van ser de màxima igualtat, amb els cambrilencs jugant amb avantatge en el marcador, però una reacció local va capgirar el marcador, 30 a 29, al darrer minut de joc. Posteriorment, un llançament de mala sort dels cambrilencs que va tocar als dos va propiciar un contraatac dels barcelonins que van transformar en gol. En els darrers segons de l'enfrontament, Mario va marcar i va deixar el marcador final en 31 a 30.

El proper partit del CH Cambrils serà aquest dissabte vinent 3 de febrer, a les 18 hores al Palau Municipal d'Esports, contra l'Handbol Cooperativa Sant Boi. 

Comenta aquest article