Esports

Futbol

Triomf del Cambrils Unió contra el cuer en un partit força fluix dels cambrilencs

Per Redacció

Partit entre el Cambrils Unió i l'Hospitalet de l'Infant
Partit entre el Cambrils Unió i l'Hospitalet de l'Infant | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana

Cambrils Unió 2 - Hospitalet de l'Infant 0

Nou triomf del Cambrils Unió, però mal partit dels cambrilencs davant del cuer de la classificació, l'Hospitalet de l'Infant. Va ser un partit força fluix per part d'ambdós equips, amb un Cambrils Unió amb les línies molt separades entre el mig del camp i la davantera i amb poca continuïtat i fluïdesa en el joc. Els locals es van avançar en el marcador en el minut 39 de la primera part gràcies a un penal transformat per Dani Sáez. A banda de gol, l'equip cambrilenc va disposar de dues o tres ocasions més de gol que no van saber transformar.

Ja en la segona part, el Cambrils Unió es va animar una mica més, però no va ser capaç de marcar el segon gol de la tranquil·litat fins al minut 78 mitjançant Arranz. Per la seva part, l'Hospitalet de l'Infant no va inquietar massa la porteria contrària i només va tenir una ocasió en tot el partit. Finalment, mal partit però tres punts més que li serveixen al Cambrils Unió per seguir liderant la classificació amb 41 punts, seguit del Camarles amb 40 i de l'Amposta amb 38. Precisament, l'Amposta serà el proper rival dels cambrilencs la propera jornada, a terres ebrenques.

A destacar el debut de Franco Sanfilippo amb el Cambrils Unió que va jugar la segona part. Aquest jugador va militar a les files del FC Cambrils la temporada 2015-2016, mentre que la temporada 2016-2017 ja amb el Reus B Cambrils va patir una greu lesió a la tíbia que al va tenir molt de temps apartat dels terrenys de joc. Aquesta temporada –a la Tercera Divisió– Sanfilippo ja no va renovar amb el Reus B Cambrils i va marxar al Tortosa (Primera Catalana), equip en el que va estar fins a la jornada 9. Des d'aleshores, es trobava sense equip.

Comenta aquest article