Esports

Futbol

Derrota per la mínima del Reus B Cambrils al camp del Cerdanyola del Vallès

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el Reus B Cambrils i el Cerdanyola del Vallès, el passat mes de setembre
Imatge del partit de la primera volta entre el Reus B Cambrils i el Cerdanyola del Vallès, el passat mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

Cerdanyola del Vallès 1 - Reus B Cambrils 0

Derrota per la mínima del Reus B Cambrils, aquesta jornada, al camp del Cerdanyola del Vallès, equip que es troba situat en la posició 16 d'un grup de 20 equips. La primera part va ser de màxima igualtat per part d'ambdós conjunts, amb ocasions de gol que uns i altres no van saber aprofitar i es va marxar al descans amb empat a zero gols. Ja en la represa va seguir la mateixa tònica, amb algunes oportunitats per intentar desfer l'empat. En el minut 66 de joc va arribar el gol local que donava avantatge al Cerdanyola. Després d'això, el Reus B Cambrils va tenir un major domini de la pilota però va ser incapaç de concretar cap ocasió de gol. Finalment, el solitari gol local va servir per donar la victòria al Cerdanyola del Vallès i que els roig-i-negres encaixessin la primera derrota de l'any després d'una bona ratxa de resultats amb tres victòries consecutives.

Amb aquest resultat, el Reus B Cambrils queda en la novena posició del grup amb 36 punts. El proper diumenge 4 de febrer, a les 17 hores, rebrà la visita d'un rival directe a la classificació –el Terrassa–, que ocupa el vuitè lloc de la classificació amb els mateixos punts.

Comenta aquest article