Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Curses

Oberta la inscripció a la Cursa de la Portella i a les altres proves de la UT Llastres de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Les places per participar en la Ultra s’han exhaurit però encara n’hi ha per a la resta de curses i caminades previstes per als dies 23, 24 i 25 de març

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la cursa Vandekames
Imatge d'arxiu de la cursa Vandekames | Cedida

A hores d’ara ja s’han esgotat les places per participar en la prova d’ultraresistència que han organitzat Club Centre Excursionista Serres del Mestral i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, per als dies 23, 24 i 25 de març. És el que es coneixia fins ara com a “Ultra Vandekames”, transformada enguany en una prova d’ultraresistència que consta de tres etapes i que duu el nom d’”UT Llastres”, en honor del riu que travessa el municipi.

A aquest esdeveniment s’hi han apuntat 150 persones, que és la xifra total de places previstes per l’organització. Aquestes persones, entre les quals hi ha corredors de renom de Catalunya, Aragó, País Valencià i País Basc, hauran de completar les tres proves que conformen la UT Llastres:

1.       L’Almadrava. Una cursa o caminada nocturna de 17 km, que començarà a les 21h del divendres 23 de març a Vandellòs i finalitzarà a l’Almadrava.

2.       Llastres, la cursa de 50 km que es correrà el dissabte 24 de març, a partir de les 7h. El punt de sortida serà l’Almadrava; i el punt d’arribada, Vandellòs.

3.       La Portella Clàssica. Aquesta tradicional cursa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, es disputarà el diumenge 25 de març, a partir de les 8.30h. Tindrà un recorregut circular de 24km i, com sempre, l’Hospitalet de l’Infant serà el punt de sortida i d’arribada.

A cadascuna d’aquestes curses, per separat o de manera combinada, s’hi poden inscriure encara (fins a l’11 de març, a través de la pàgina web www.utllastres.com) les persones que vulguin gaudir dels paisatges que ofereix el municipi, corrent o caminant. I també a la resta de proves que s’han organitzat en el marc de la 9ª edició de la Cursa de la Portella:

 -          La Portella Express, que també puntua al Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, prevista per al diumenge 25 de març, a partir de les 8.45h, amb un recorregut de 17 km.

-          La Portella Caminada, del diumenge 25 de març, a partir de les 9h, amb un recorregut de 12 km.

- I com a novetat d’enguany, la Canicross la Portella, del diumenge 25 de març, a partir de les 8.15h. Aquesta cursa de 7 km donarà l’oportunitat a tots els amants de la muntanya de córrer amb el seu gos o gossa.

Perquè tothom pugui gaudir d’aquest esdeveniment esportiu, en aquesta edició de la Cursa de la Portella també hi haurà, com és habitual, curses infantils. En aquest cas, les inscripcions dels nens i nenes, d’entre 4 i 12 anys, es podran fer el mateix dia de la cursa (el diumenge 25 de març), a partir de les 10h. Més informació a: www.cursalaportella.com

Comenta aquest article