Societat

Castells

Marc Luque i Lluís Nolla, nous president i cap de colla dels Xiquets de Cambrils

Per Alejandro Balaguer

L'assemblea dels Xiquets de Cambrils es va realitzar al Centre Cultural, aquest passat diumenge
L'assemblea dels Xiquets de Cambrils es va realitzar al Centre Cultural, aquest passat diumenge | cedida

Marc Luque, president, i Lluís Nolla, cap de colla, són els dos nous caps visibles dels Xiquets de Cambrils sorgits de l'assemblea ordinària de la colla castellera que es va celebrar aquest passat diumenge 21 de gener al Centre Cultural. En el primer punt de l'ordre del dia es va fer la lectura de l'acta de l'assemblea ordinària anterior i es va fer la presentació de la memòria tècnica, social i econòmica de l'any 2017, on es van mostrar les bones dades aconseguides per la colla. Posteriorment, es va realitzar la presentació de candidatures d'equips directius. Només es va presentar una única candidatura, encapçalada per Marc Luque com a president i Lluís Nolla com a cap de colla i que va ser aprovada sense cap de vot en contra. D'aquesta manera, després de dos anys, es dóna relleu a Arnau Anglès i Gerard Pinyol, fins ara president i cap de colla, respectivament. L'assemblea va finalitzar amb un torn de precs i preguntes.

Lluís Nolla, cap de colla dels Xiquets de Cambrils: "La filosofia continuarà com fins ara i mai portarem a plaça cap castell que no s'hagi provat abans a assaig"

Lluís Nolla, el nou cap de colla dels Xiquets de Cambrils, va afirmar que a nivell personal li suposa un gran repte, ja que fa poc que ha entrat al món casteller. Per aquest motiu, afirma que han format un equip tècnic on hi ha gent amb més experiència que ell i que l'ajudaran a prendre decisions i a dirigir la colla. Pel que fa a filosofia, va remarcar que seguirà com fins ara i que aniran a plaça a descarregar els castells i que no es portaran mai coses que no s'hagin provat abans a assaig. Finalment, va assegurar que la colla és conscient de quins són els objectius més importants per la temporada, entre ells tornar a descarregar el 3 de 7 i treballar dur per descarregar per primera vegada des de la refundació el 4 de 7 i el pilar de 5.

Per altra banda, el nou president dels Xiquets de Cambrils, Marc Luque, va afirmar que el seu projecte vol continuar amb la línia de treball realitzada fins ara i que no preveu fer grans canvis. També va voler remarcar les bones sensacions existents al seu equip perquè es tracta d'un grup molt unit.

Els Xiquets de Cambrils tornaran als assajos generals el divendres 9 de març. Abans, realitzaran assajos de canalla i tecnificació els dies 16 de febrer, 2 i 7 de març.

Comenta aquest article