Cultura

Biblioteca

La Biblioteca lliura els premis als seus Superlectors de 2017

Jan Carbonell, Leyre Hidalgo, Lucas Ventura i l'escola La Bòbila van ser els premiats d'enguany

Per Berta Ruiz

Superlectors 2017 de la Biblioteca Municipal amb el regidor de Cultura, Lluís Abella i la bibliotecària, Rosa M. Fusté
Superlectors 2017 de la Biblioteca Municipal amb el regidor de Cultura, Lluís Abella i la bibliotecària, Rosa M. Fusté | Berta Ruiz

La Biblioteca Municipal va lliurar, ahir a la tarda, els premis als Superlectors de 2017 entre els seus usuaris del servei de préstec. Com cada any, es va reconèixer la fidelitat dels lectors i lectores de la Biblioteca i, especialment d'aquells que van prendre més llibres en préstec durant el 2017. A més dels lectors i lectores distribuïts en franges d’edat (infants, joves i adults), també es va premiar l’escola que més documents va demanar per ampliar temporalment la seva biblioteca o la biblioteca d’algunes de les seves aules.

Així doncs, els guanyadors d'enguany van ser Jan Carbonell Martínez en la categoria d'infants amb 160 préstecs; Leyre Hidalgo Estébanez amb 132 préstecs en la categoria de jove; Lucas Ventura Passalacqua amb 356 préstecs en la categoria d'adults i l'escola La Bòbila amb 331 préstecs en la categoria d'entitats. El lliurament de premis va anar a càrrec de regidor de Cultura –Lluís Abella– i la bibliotecària Rosa M. Fusté. 

Després del lliurament de premis als Superlectors, un grup d’alumnes del Grau d’Educació Infantil i Primària d’anglès de la Universitat Rovira i Virgili van oferir un Storytelling. En aquesta sessió el conte escollit va ser The smartest giant in town.

Sessió de contes en anglès, ahir a la tarda, a la Biblioteca Municipal

 

 

 

Comenta aquest article