Informació general

Gastronomia

Cambrils promociona la seva oferta gastronòmica a Madrid Fusion

La fira professional és un excel·lent aparador per posicionar la destinació, la cuina cambrilenca i els productes de proximitat

Per Redacció

El xef cambrilenc Joan Llaberia va ser l'encarregat de servir la tapa cambrilenca
El xef cambrilenc Joan Llaberia va ser l'encarregat de servir la tapa cambrilenca | Cedida

 

Des del passat dilluns i fins ahir dimecres, el Patronat de Turisme de Cambrils ha portat la seva oferta gastronòmica a la fira Madrid Fusion, un dels esdeveniments professionals de gastronomia més importants del país. Més de 17.000 visitants i 700 periodistes acreditats avalen la consolidació i el nivell d'aquesta fira i congrés.

Madrid Fusion s'ha convertit en un excel·lent aparador per posicionar la destinació gastronòmica de Cambrils juntament amb l'àmplia gamma de productes de mar i terra, representatius de la seva oferta: oli d'oliva i vinagres de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, seitons i carpaccio de Precuinats del Mar Cambrils, elaboracions com escalivada amb anxoves de la Societat Coqvinaria Cambrils, oli Guardamar de 2Masos i degustacions de vermut Miró.

Com no podia ser d'una altra manera, la gastronomia de Cambrils ha anat acompanyada per una representació del seus xefs desplaçats expressament a la fira i molt interessats en les noves tendències i demostracions que ofereix aquest gran esdeveniment.

La tapa “Cambrils, Thai Fusió”

El dimarts va ser el dia de la tapa en les destinacions de l'associació Saborea. En el cas de Cambrils, la tapa servida va anar a càrrec del xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original, guanyador de la darrera edició de la Mar de Tapes. Més de 400 tapes "Cambrils,Thai Fusió" van ser distribuïdes entre els professionals que van omplir al rambla de la planta baixa del Palau de Congressos, seu de la fira. Per altra banda, La Cooperativa Agrícola de Cambrils, de la mà del Patronat i del xef Joan Llaberia, va presentar a l'aula Makro Chef la seva nova gamma de productes: el caviar d'oli d'oliva i el caviar de vinagre moscato.

La fira Madrid Fusion tancava, ahir, les seves portes havent penjat el cartell de complet en totes les seves ponències i presentacions, un èxit d'assistència i participació.

Comenta aquest article