Societat

Voluntariat

El Racó Viu del Voluntariat del centre Les Basses estrena una exposició de quadres pintats per alumnes de primària

La mostra titulada “El voluntariat amb ulls d’infant” es podrà visitar fins a finals de març

Per Redacció

L'exposició està instal·lada al centre cívic Les Basses
L'exposició està instal·lada al centre cívic Les Basses | Cedida

El Racó Viu del Voluntariat del Centre Cívic Les Basses va estrenar, la setmana passada, l’exposició "El voluntariat amb ulls d’infant", que es podrà visitar fins a finals de març. L’exposició plasma la mirada dels infants sobre el voluntariat a través de 12 quadres pintats per xiquets i xiquetes de primària de l’Escola Arrabassada de Tarragona.

Aquesta iniciativa està impulsada per la Federació Catalana del Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona amb l’objectiu de donar a conèixer ja en l’edat infantil aquesta manera de ser i de compartir el temps i les causes solidàries. L’exposició és el resultat d’un taller d’expressió artística realitzat pels alumnes de 4t, 5è i 6è, després de participar en diverses xerrades a l’aula sobre les raons del voluntariat, les accions que es fan i el que aporta a les persones i a la comunitat fer voluntariat.

La itinerància d’aquesta exposició forma part de la voluntat de treballar en xarxa entre els diversos punts del voluntariat que hi ha en el territori: a Reus, Tarragona i Cambrils. Durant el mes de desembre, l’exposició es va poder visitar a l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona i ara es trasllada al Centre Cívic cambrilenc. L’exposició es troba al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses (C/Sant Pere, 32 i C/Roger de Llúria, 33) i es pot visitar de dilluns a divendres de 8:00 a 22:00 hores

Comenta aquest article