Esports

Futbol

Triomf in extremis del Reus B Cambrils davant el Vilassar de Mar

Per Redacció

El Reus B Cambrils es va imposar per la mínima al Vilassar de Mar
El Reus B Cambrils es va imposar per la mínima al Vilassar de Mar | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 1 - UE Vilassar de Mar 0

El Reus B Cambrils es va endur el triomf davant el Vilassar de Mar, aquest passat dissabte, gràcies al gol aconseguit al minut 89 de partit per Roger Ametller. Una victòria in extremis que col·loca l'equip reusenc en el setè lloc de la classificació i certifica la bona ratxa de resultats d'aquest 2018.

El partit va ser força travat i poc vistós, en part degut al vent que bufava a ràfegues i que no permetia un bon control de la pilota. La primera part del partit es va tancar sense cap ocasió clara de gol per part dels dos equips. El Vilassar, penúltim a la classificació, venia a Cambrils a endur-se algun punt semblava que ho veia possible. Però a la segona part el panorama va canviar. El Reus B Cambrils, a favor del vent, va sortir amb més decisió i va rondar més la porteria rival. El porter visitant va fer un parell de bones intervencions evitant el gol. El partit arribava a la fi i el marcador no es movia. Va ser en el llançament d'un córner i la posterior rematada que Roger Ametller, que feia cinc minuts que havia entrat al terreny de joc, aconseguia introduir la pilota a la porteria rival. Missió acomplerta, tres punts més al sarró i l'equip col·locat al grup de dalt de la classificació.

Aquest proper diumenge, el Reus B Cambrils jugarà al camp del FC Cerdanyola del Vallès, equip que es troba al 16è lloc de la classificació.

Comenta aquest article