Informació general

Droga

Tres detinguts al barri de l'Eixample en una operació policial contra el consum i tràfic de cocaïna

L'operació policial va tenir com a epicentre el bar Line de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer en el que ahir al vespre es van practicar dues de les detencions i, posteriorment, es va precintar el local

Per Lluís Rovira i Barenys

L'operació policial es va realitzar ahir al vespre a un bar de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer
L'operació policial es va realitzar ahir al vespre a un bar de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer | cedida

Tres persones van ser detingudes ahir al vespre al barri de l'Eixample en una operació coordinada entre Mossos d'Esquadra i Policia Local, contra el consum i tràfic de droga. L'operació policial va tenir com a epicentre el bar Line de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer en el que es van practicar dues de les detencions i, posteriorment, es va precintar el local. La tercera detenció es va fer una mica més tard.

La policia feia temps que realitzava un seguiment d'aquesta activitat i havia detectat que en aquest local certes persones el feien servir com a punt de distribució de droga, en aquest cas cocaïna, principalment. Així doncs, ahir al voltant de 3/4 de 8 del vespre, es va fer l'operació policial amb un ampli desplegament d'agents dels dos cossos i tallant la circulació de vehicles a una part de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer. Finalment, la policia va precintar el local per permetre i tolerar el consum i el tràfic de droga, per part dels seus propietaris, i no haver advertit a la policia.

En l'operació policial conjunta hi van participar Mossos d'Esquadra i Policia Local

 

Comenta aquest article