Esports

El període d'inscripció d'equips per a la lliga local de futbol sala es tancarà el proper 27 d'octubre

Per Berta Ruiz

Els equips de la lliga local de futbol sala ja es preparen per a l'inici de la competició, que tindrà lloc el cap de setmana del 18 de novembre. Aquesta lliga, que està organitzada conjuntament pel Consell Esportiu del Baix Camp i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, comptarà amb prop d'una dotzena d'equips participants. Segons va explicar el tècnic d'activitats esportives de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils -Jordi Ferré- a Revista Cambrils Diari Digital, de moment, vuit equips ja s'han inscrit en la lliga local de futbol sala i s'ha decidit ampliar el període d'inscripcions fins al proper 27 d'octubre per tal de donar cabuda a un major nombre d'equips. La majoria d'aquests són equips locals, alguns de nova creació, i hi destaquen el Construccions Ferrer –campió de la lliga local 2005-2006–, Intermezzo La Llosa i Hola Ola, segon i tercer classificats respectivament de la passada temporada.

Pel que fa a l'estructura de competició, tots els equips de la lliga local disposen d'una hora d'entrenament a la setmana i d'una hora i mitja de pista els dissabtes per jugar els seus corresponents partits, a les intal·lacions poliesportives de l'Estadi Municipal de Futbol, cada dissabte, de les quatre de la tarda a les vuit del vespre.

Per a més informació cal dirigir-se a les oficines de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article