Treballada victòria del CFS Mediterrani a la pista del Casals Tortosa

Imatge d'arxiu d'un partit del CFS Mediterrani aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CFS Mediterrani aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Primera Divisió Catalana, grup 6

Serveis Avícoles Casals Tortosa 4 - CFS Mediterrani 6

Treballada victòria del CFS Mediterrani a la pista del Casals Tortosa, cinquè classificat de la lliga. En el minut 5 de partit, l'equip cambrilenc s'avançava amb un gol de Fran, però pocs minuts després va arribar la reacció local amb tres gols consecutius en quatre minuts que deixaven un marcador advers de 3 a 1 al descans. Ja en la represa, el Mediterrani es va tornar a endollar al partit i en dos minuts, en el 26 i en el 28, Pereira i Jorge marcaven dos gols per situar l'empat a tres en el marcador. Els tortosins no es van donar per vençuts i, immediatament, es tornaven a posar amb avantatge, 4 a 3. La bona feina en atac del Mediterrani però, va donar els seus fruits. En el minut 33, Fran feia el seu segon gol i només tres minuts després, Pereira també s'apuntava la seva segona diana particular del partit, 4 a 5. A falta d'un minut del final del temps reglamentari, Jorge arrodonia la victòria dels cambrilencs amb el sisè gol.

Actualment, el CFS Mediterrani està situat en la tercera posició de la classificació amb 22 punts, a cinc punts del líder que és el Futsal Valls i a quatre punts del segon que és el Roquetes. Demà dissabte, a les 20 hores, l'equip rebrà la visita del CFS Montblanc.