Informació general

Nàutica

Fitur acull la signatura del conveni de l'Estació Nàutica Costa Daurada amb els seus set municipis

Per Redacció

La signatura del conveni s'ha formalitzat en el marc de Fitur
La signatura del conveni s'ha formalitzat en el marc de Fitur | Cedida

Estació Nàutica Costa Daurada i els set ajuntaments que en formen part, han renovat a Madrid coincidint amb FITUR, el seu Conveni Intermunicipal de col·laboració. Aquest document, que es firma cada any, és el que regula la relació entre els municipis associats i l’Estació Nàutica i estableix els drets i deures de cadascuna de les parts. L’acte de firma va realitzar-se a l’stand de Cataluya i FITUR i va ser encapçalat pel director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa. També va ser-hi present el president del patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer.

En el torn d’intervencions, el president de l’Estació Nàutica, Vicent Martí, va avançar que durant els darrers mesos s’ha treballar per establir unes línies de promoció específiques que permetin desestacionalitzar la temporada. En aquest sentit va destacar que activitats com el submarinisme o la pesca esportiva tenen un gran potencial per atraure visitants i que durant els pròxims mesos es treballarà en aquesta línia. A tall d’exemple, Vicent Martí va destacar que al centre d’Europa, països com França, Alemanya i Holanda, sumen més de 8 milions de persones que practiquen pesca esportiva, mentre que el submarinisme, de forma freqüent, el realitzen més de 4 milions de persones. Xavier Espasa, director de l’ACT va assumir el compromís de donar suport a les accions de promoció, per tal de posar en valor productes com la pesca i el submarinisme.

El Conveni Intermunicipal 2018 de l’Estació Nàutica van firmar-lo representants de les set poblacions integrades, concretament els alcaldes de Salou, Pere Granados; Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp; Alfons García, alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet i l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. També van firmar-lo les regidores de l’Ametlla de Mar i l’Ampolla, Maria Marsal i Meritxell Jardí, i el regidor de Deltebre, Francisco Castro, així com el president de l’Estació Nàutica, Vicent Martí. A l’acte, van assistir-hi també regidors dels ajuntaments així com tècnics de turisme.

L’Estació Nàutica Costa Daurada està formada pels set municipis que es troben situats al Golf de Sant Jordi, una gran àrea 90 kilòmetres de serveis turístics relacionats amb el mar que ha esdevingut el domini nàutic més gran de Catalunya.

 

Comenta aquest article