Esports

Vela

Els regatistes Marcelo Cairo, Lluís Fargas i Ricard Castellví pugen al podi de la III Guíxols Cup

Cairo i Fargas es van endur el triomf en Làser Radial i Làser 4.7, respectivament. Castellví va ser segon en Làser 4.7

Per Redacció

Imatge de l'equip de regates del Club Nàutic Cambrils
Imatge de l'equip de regates del Club Nàutic Cambrils | Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils –Marcelo Cairo i Lluís Fargas– es van proclamar vencedors de la III Guíxols Cup en Làser Radial i Làser 4.7 respectivament, disputada a Sant Feliu de Guíxols aquest passat cap de setmana. Ricard Castellví també va pujar al podi en la segona posició de Làser 4.7. Cal destacar que les sis proves de la competició es van disputar en dos dies. El dissabte se celebraven quatre proves amb vents moderats, d’entre 12 i 15 nusos, mentre que el diumenge se’n feien 2 amb vents irregulars i més fluixos. Hi van competir un total de 61 embarcacions.

Els regatistes de Cambrils van demostrar, en tot moment, les seves ganes de competició i de millorar aquest 2018 i tots tres van pujar al podi. De fet els Làsers 4.7 ja es preparen pel Campionat de Catalunya que es celebrarà a Cambrils del 26 al 28 de gener.

La Guíxols Cup seguirà viva encara durant dos caps de setmana més. El 20 i 21 de gener, serà el torn dels Optimist, per als quals la regata serà puntuable per al Campionat d’Espanya. El 3 i 4 de març competiran les classes Europa i 420.

Comenta aquest article