Esports

Futbol

El Cambrils Unió goleja al La Sènia i recupera el liderat

Per Redacció

El Cambrils Unió es va imposar amb claredat al La Sènia en el partit disputat el passat dissabte
El Cambrils Unió es va imposar amb claredat al La Sènia en el partit disputat el passat dissabte | Berta Ruiz

Segona Catalana

Cambrils Unió 5 - CF La Sènia 1

El Cambrils Unió va reaccionar a la desfeta de la setmana passada i va derrotar al La Sènia per un contundent 5 a 1, el tercer resultat més contundent que han aconseguit els cambrilencs en aquesta primera volta que finalitzava aquest cap de setmana. El Cambrils Unió va tenir una pèssima arrencada de la competició, la setmana passada, que es va traduir amb la contundent derrota al camp del Reddis. Una xerrada de vestidor, aquesta setmana, ha servit per a que els jugadors es posessin de nou les piles i mostressin una altra imatge ben diferent. En el partit disputat aquest passat dissabte els cambrilencs van exercir un domini total, en la primera part, que es va concretar en dos gols a favor, marcats per Josi i Joan Canaldas als minuts 21 i 36 respectivament. Amb el 2 a 0 s'arribava al descans. A la segona part va ser el La Sènia qui va controlar momentàniament el partit i aconseguia escurçar les diferències marcat el 2 a 1. El Cambrils Unió va reaccionar i va engaltar tres gols més. Els autors van ser Nico, Gerard Miquel i Josi, de nou. En aquests darrers compassos del partit, el Cambrils Unió encara hauria pogut eixamplar més la diferència.

Després d'aquest resultat sumat a la derrota del Vendrell al camp de La Cava, el Cambrils Unió recupera el liderat del grup. Aquest proper dissabte el Cambrils Unió juga al camp del Morell.

Campus d'àrbitres andorrans

Les instal·lacions esportives cambrilenques han acollit, aquests dies, un campus d'àrbitres d'Andorra. La curiositat és que els 25 àrbitres que hi participen tenien com a deures d'aquest campus avaluar l'actuació de la tripleta arbitral que xiulava el partit del Cambrils Unió i La Sènia. El partit, doncs, va ser vigilat atentament per aquests àrbitres andorrans presents a la llotja de l'Estadi Municipal

 

Comenta aquest article