Esports

La tribuna de l'estadi municipal es preveu que estigui enllestida a finals del proper mes de novembre

Per Lluís Rovira i Barenys



Aspecte que oferia la tribuna de l'estadi municipal aquest passat diumenge
Les obres de la nova tribuna de l'estadi municipal de futbol podrien estar enllestides a finals del proper mes de novembre. Aquest és el compromís al qual van arribar l'empresa constructora i l'Ajuntament en una reunió tècnica mantinguda a finals d'aquest passat mes de setembre. En aquesta reunió es va mirar d'avançar aquest termini i, tal com va explicar el regidor d'Esports –Jordi Savall– a Revista Cambrils Diari Digital, "l'empresa constructora ens va dir que farien el possible perquè almenys a finals del mes d'octubre la gent ja pogués pujar a la tribuna i durant el mes de novembre es faria la teulada".

Així doncs, està previst que aquest mes d'octubre s'acabi de col·locar tota l'estructura metàl·lica així com la pavimentació i formigonat de la base de la tribuna, mentre que el mes de novembre s'enllestiria la teulada i es col·locarien els seients de les grades. Cal recordar que les obres de remodelació de la tribuna de l'estadi municipal de futbol es van iniciar el mes de setembre de l'any passat. El retard en l'execució ha estat considerable, ja que, entre d'altres coses, s'ha hagut de rectificar el projecte inicial i modificar l'estructura de la tribuna.

Teulada metàl·lica

La teulada de la tribuna estava previst fer-la de fusta, però, finalment, es farà de metall galvanitzat com la resta de l'estructura. Un altre canvi s'ha produït a la paret del darrere de la tribuna. En un principi s'hi havia de posar un gran vidre, que, finalment, se substituirà per una estructura metàl·lica, ja que, segons explica el regidor d'Esports, "vam veure que quan el sol es va ponent tocaria de ple a la gent que estigués a la tribuna. De totes maneres, perquè no s'acumuli el calor posarem una planxa que es diu sandwich que conté una càmera que aïlla tant del calor com del fred".

La tribuna també disposarà de megafonia i de llums i s'hi podrà accedir amb ascensor. Cal dir que, inicialment, en comptes d'ascensor estava previst posar un muntacàrregues.

Quan es col·loquin els seients, la tribuna tindrà una capacitat per a unes 300 persones.

Altres obres

Les obres del bar estan pràcticament enllestides i el regidor d'Esports espera que aquest cap de setmana o com a molt tard el proper ja estigui en funcionament, "només falta col·locar la pica i d'altres accessoris interns", comenta Savall.

D'altra banda, aquest proper dilluns s'han d'iniciar les obres de la paret de la pista poliesportiva coberta contigua a l'estadi municipal i la setmana que ve o com a molt tard l'altre s'hi ha d'haver col·locat la tanca.

Comenta aquest article