Informació general

Economia

Ple per a l'aprovació definitiva del pressupost municipal del 2018

En l'aprovació inicial, el 24 de novembre, l'NMC, C's, el PP i l'AdC van votar en contra mentre que els quatre regidors no adscrits es van abstenir

Per Berta Ruiz

Imatge de la sessió plenària que s'està celebrant aquest matí a l'Ajuntament
Imatge de la sessió plenària que s'està celebrant aquest matí a l'Ajuntament | Lluís Rovira i Barenys

Aquest matí s'està celebrant, a la sala de plens del consistori, un ple extraordinari per a l'aprovació definitiva del pressupost municipal per al 2018 –tant del pressupost general de l'Ajuntament de Cambrils com dels organismes autònoms i patronats i els de les empreses públiques Aparcam i Ingesòl–. També es donarà compte de la resolució de les al·legacions presentades després del període establert per fer-les.

La xifra del pressupost que va presentar l'equip de govern puja a 43.946.710 euros, que suposa un augment d'un 3,18%, és a dir, 1.352.979 euros més respecte l’'any 2017. A banda, se li sumen 1,7 milions d'euros dels patronats municipals i uns 2 milions d'euros de les empreses públiques Epel Ingesòl i Aparcam. Per tant, la suma de tot plegat és de 47,6 milions d'euros.

Recordem que l'aprovació inicial del pressupost municipal va tenir lloc el passat 24 de novembre en el ple més extens del que portem de legislatura –sis hores i mitja de durada–. Aleshores, cap dels grups de l'oposició van donar suport a la proposta pressupostària. L'NMC, C's, el PP i l'AdC van votar en contra, mentre que els quatre regidors no adscrits –Encarni Bello, Cinta Ballesté, Santi Gámez i Inma Sierra– es van abstenir en la votació.

 

Comenta aquest article