El Reus B Cambrils comença l'any amb un triomf contra el Palamós

El Reus B Cambrils es va imposar al Palamós en el primer partit disputat aquest 2018 | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 3 - Palamós 2

Bon inici d'any per al Reus B Cambrils que es va endur els tres punts de la victòria en el seu enfrontament contra el Palamós per 3 a 2. L'equip gironí –situat en la zona baixa de la classificació– es va mostrar molt fluix durant tot el partit, sense xutar cap vegada a porteria en tota la primera part i amb un total de dos xuts en tot el partit. A més va situar les seves línies defensives molt endarrerides –molt tancat al darrere– per intentar sortir al contraatac. Per contra, l'equip local va dominar el partit i va ser superior al seu rival. En el minut 28 de joc arribava el primer gol del Reus B Cambrils, obra de Miravent. Amb el mínim avantatge d'1 a 0 es va arribar al descans.

Durant els primers minuts del segon període, el Palamós va pressionar una mica més, però ben aviat, el Reus B Cambrils va ampliar el marcador, 2 a 0, gràcies a un gol d'Adrià Arjona. En el minut 69, el Palamós va aprofitar un penal a favor per ajustar el resultat situant el 2 a 1. Només uns minuts després, en el 77, el Reus B Cambrils tornava a marcar mitjançant Pereira, que feia el 3 a 1. Quan semblava que aquest resultat seria el definitiu, el Palamós va ajustar novament el resultat, en el minut 89, fet que va fer patir a l'equip local fins al xiulet final de l'àrbitre. Finalment, el marcador ja no es va moure i l'equip va sumar una important victòria després d'una ratxa força irregular. Amb aquest triomf, el Reus B Cambrils ocupa la desena posició de la classificació i el proper cap de setmana es desplaçarà al camp del Vilafranca, equip que és el vuitè classificat.

Miranda avança amb la pilota en un moment del partit disputat ahir a la tarda
Miranda avança amb la pilota en un moment del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal