Societat

Festa de Reis

Tot a punt per al desembarcament dels Reis Mags a Cambrils

El repartiment de regals del 6 de gener començarà pel barri de l'Eixample Vila, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent

Per Redacció

Imatge de la Cavalcada de Reis de l\'any passat
Imatge de la Cavalcada de Reis de l\'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Ja està tot a punt perquè Ses Majestats els Reis Mags d'Orient desembarquin, demà, al port de Cambrils. La Festa de Reis d'enguany presentarà algunes novetats destacades. A partir de les 18 hores, a les Escales Reials del Mollet del Rec, hi haurà animació per fer més entretinguda l’espera dels Reis. A les 18:30 hores, mitja hora abans de l'horari habitual, els focs d’artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats, que també com a novetat, disposaran d’un nou escenari perquè tothom els pugui veure. Seguidament, s’iniciarà la Cavalcada pels carrers i places de la vila, seguint el recorregut habitual i finalitzant a l'alçada de la plaça de l'Ajuntament.

A partir de les 19:30 hores, per amenitzar l’espera, també hi haurà animació a la plaça de l’Ajuntament, que serà l’únic punt de recollida de cartes dels Reis. Cap a les 20 hores se servirà una xocolatada per a tots els xiquets. Una mitja hora després, a les 20.30 hores aproximadament, Gaspar, Melcior i Baltasar arribaran a la plaça per saludar tothom i recollir les cartes dels xiquets cambrilencs. Enguany, els Reis també estrenaran tres nous trons de fusta, que són una rèplica dels de les carrosses.

El repartiment de regals començarà per l'Eixample Vila, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent

L'endemà dissabte 6 de gener, els Reis d’Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als xiquets i xiquetes que ho hagin sol·licitat prèviament. El repartiment començarà pel barri de l’Eixample Vila, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

Avui divendres a la nit, el Palau Municipal d'Esports estarà obert de les 22 hores a la 1:30 per tal que els patges puguin preparar el repartiment de regals.

Com cada any, la Festa de Reis està organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle amb la col·laboració de l’Ajuntament, entitats, empreses i voluntaris. En total es mobilitzaran unes 200 persones perquè tothom pugui gaudir d'uns dels dies més màgics de l'any.

 

Comenta aquest article