Societat

Taller

Taller culinari per a petits xefs al Mercat de la Vila

Per Redacció

Participant al taller per a petits xefs
Participant al taller per a petits xefs | Cedida
Els dies 22 i 29 de desembre, el Mercat Municipal de la Vila va acollir un taller culinari per a petits xefs, en el què la canalla va aprendre a elaborar aperitius dolços i salats. La iniciativa –organitzada pel Mercat Municipal de la Vila i l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament– forma part del projecte Aprenem Cuinem Mengem que proposa un seguit de tallers vinculats als hàbits saludables alimentaris dels infants i joves. Els tallers de Nadal per a petits xefs que ara s'han dut a terme al Mercat de la Vila són dos dels set que es realitzaran en aquesta instal·lació municipal amb l'objectiu de promocionar-la.
 
Les dues sessions d'aquest passat mes de desembre estaven adreçades a introduir als xiquets i xiquetes als aperitius nadalencs, dos arbres de nadal, una bola de guarniment, un ninot de neu, un tió i un pare Noel. Aquests aperitius, que s'havien de realitzar només en mans dels petits xefs, sempre tenen un ingredient mínim en forma de verdura o fruita, i els seus ingredients són d'allò més saludables. Durant el taller, petits i grans van reben inputs d'informació alimentària que poden ser de gran ajuda en millorar els nostres hàbits alimentaris. Les dues sessions del taller van anar a càrrec d'Anna Ortiz, fundadora d'Aprenem Cuinem Mengem.
 
Un moment del taller que es va impartir al Mercat Municipal de la Vila