Cultura

Biblioteca

La Biblioteca Municipal començarà el 2018 amb quatre sessions de contes en anglès

Els alumnes de la Universitat Rovira i Virgili oferiran quatre sessions de contes els dies 3, 10, 13 i 24

Per Redacció

Imatge d\'arxiu d\'una hora del conte a la Biblioteca Municipal
Imatge d\'arxiu d\'una hora del conte a la Biblioteca Municipal | Cedida

 

La Biblioteca Municipal començarà el 2018 parlant en anglès. Entre les activitats programades pel gener destaquen les quatre sessions de l’hora del conte “Storytelling” a càrrec dels i les alumnes del grau d'educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili. Les sessions, dirigides a infants de diferents franges d’edat entre els 6 i els 9 anys, es portaran a terme a la biblioteca els dimecres 3 i 10 de gener a les 18 hores, el dissabte 13 de gener a les 11:30 hores i el dimecres 24 de gener a les 18 hores.

I seguint amb els contes, però en català, el 12 de gener a les 18 hores la bibliotecària Rosana Andreu oferirà un nova sessió del cicle “Qui vol un conte?” per a nens i nenes a partir de 5 anys.

D’altra banda, entre les activitats per a inscrits destaca la sessió del Club de Lectura adult del 29 de gener, que comptarà amb el professor Xavier Ferré per parlar de la novel·la Acte de violència, de Manuel de Pedrolo, gràcies ala col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

La biblioteca tancarà els dies 1 i 6 de gener i obrirà en horari especial de 9 a 14:30 hores el dia 5 de gener.

 

 

 

Comenta aquest article