Informació general

Meteorologia

La forta ventada provoca nombroses incidències a Cambrils

La caiguda d'una branca a la línia de tren va provocar que el transport ferroviari quedés tallat durant hores

Per Redacció

Via del tren al seu pas pel terme municipal cambrilenc
Via del tren al seu pas pel terme municipal cambrilenc | Lluís Rovira i Barenys

La forta ventada que va afectar, ahir, bona part del Camp de Tarragona també es va fer sentir amb molta intensitat a Cambrils des de mig matí i fins al vespre. Les fortes ratxes de vent que van arribar a màximes de 117 km/h van provocar diferents desperfectes com caigudes de branques i caiguda d'objectes de balcons i façanes. En el pàrquing del costat del Palau Municipal d'Esports van caure uns grans branques que van deixar sepultat un vehicle que estava estacionat en aquesta zona. També va caure una pèrgola al carrer de l'Oli i un tendal al carrer de Galceran Marquet; es va trencar un contenidor soterrani a l'avinguda dels Països Catalans i d'altres van quedar al mig de la calçada a diferents punts del municipi i van caure teules d'una teulada a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer. Alguns semàfors de l'avinguda de la Diputació es van espatllar pel vent i alguns cablejats elèctrics i telefònics també d'algunes façanes també van quedar afectats.

La caiguda d'un cable elèctric a la via fèrria de la línia Tarragona-Tortosa –a l'alçada del carrer de Venus– va provocar que el trànsit ferroviari quedés tallat durant algunes hores. Cap a les 14.30 hores es restablia el servei de trens entre Tarragona i Salou, però la circulació entre Salou i Mont-roig no es va poder reprendre fins les 19.50 hores. Renfe va establir un servei alternatiu per carretera entre Tarragona i l'Aldea, així com el trasllat en autobús dels passatgers d'un tren Talgo (Tarragona-Múrcia) que van quedar aturats a l'estació de Tarragona.

D'altra banda, molts dels paradistes del mercat ambulant dels dimecres van anar tancant les parades a causa del fort vent. També es van tancar algunes de les atraccions nadalenques de la Unió de Botiguers.

 

 

 

 

 

Comenta aquest article