Societat

Nadal

La Llum de la Pau arriba a Cambrils

Un any més, l'Agrupament Escolta Gent de Mar va protagonitzar aquest acte

Per Lluís Rovira i Barenys

La Llum de la Pau va desembarcar a les Escales Reials del Port
La Llum de la Pau va desembarcar a les Escales Reials del Port | Lluís Rovira i Barenys

Un dels molts acte que l'Agrupament Escolta Gent de Mar protagonitza durant les festes nadalenques és l'arribada de la Llum de la Pau. Enguany aquest acte va tenir lloc el passat dissabte 23 de desembre amb el desembarcament de la Llum de la Pau a les Escales Reials del port, transportada per dues embarcacions de vela llatina de l'Arjau, la Miquel Nansa i l'Anyic.

Una de les novetats d'enguany, però, ha estat que la cerimònia dels escoltes s'ha fet al mateix lloc de l'arribada de la Llum de la Pau, al port. Els darrers anys, l'acte continuava a l'església parroquial de Sant Pere però enguany s'ha decidit fer-ho així, amb una senzilla cerimònia en la que els caps de l'Agrupament van explicar el sentit d'aquest acte i, tot seguit, les diferents branques dels escoltes van anar llegint un text sobre la preservació del medi ambient, com a tema que havien treballat per aquesta ocasió.

Una de les branques de l'Agrupament Escolta Gent de Mar fent l'explicació del que havien treballat per aquest acte (foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article