Societat

El Centre Cultural acollirà demà una reunió informativa per a les entitats participants a la Marató de TV3

Per Berta Ruiz

Demà dijous, a partir de les vuit del vespre, al Centre Cultural i Ocupacional, tindrà lloc la segona convocatòria a les entitats, associacions i centres educatius que prendran part en les activitats i accions per un Cambrils Solidari en pro de la Fundació de la Marató de TV3, que enguany recaptarà fons per a la investigació dedicada al dolor crònic i al finançament de projectes d'investigació biomèdica d'excel·lència sobre dolors d'origen divers: vascular, osteoarticular, neurològic, digestiu o d'origen neoplàstic.

Un any més, l'Ajuntament de Cambrils, a través del Departament de Benestar Social, coordinarà totes les accions de sensibilització que es duran a terme. El passat 5 d'octubre, al Centre Cultural, ja es va fer una primera reunió informativa, a la qual hi van assistir 23 representants de diferents col·lectius cambrilencs. A l'acte hi va assistir la regidora de Benestar Social –Rosa M. López– i es van presentar els objectius de la Marató d'enguany, es va fer un repàs per les activitats i accions de l'edició de l'any 2005 i es va acordar amb les entitats participants que pensessin i preparessin propostes per a aquesta segona convocatòria. Els responsables del Departament de Benestar Social van definir aquesta primera trobada com a "molt motivadora i engrescadora per part de gent que no havia participat en anteriors ocasions". Segons van explicar, la missió, un any més, consisteix en recaptar fons i sensibilitzar la gent perquè conegui els problemes que mostra la Marató de TV3, en la qual sovint es plantegen malalties que no es visualitzen aparentment, però que també es pateixen.

Des del Departament de Benestar Social es coordinaran, cohesionaran i s'impulsaran les propostes que es rebin de les entitats participants –una trentena–, que tindran llibertat per tirar endavant les iniciatives que vulguin amb la gestió dels seus propis recursos i la implicació per part dels membres de cada entitat.

Les entitats que vulguin fer arribar les seves propostes es poden posar en contacte amb el Departament de Benestar Social trucant al telèfon 977 36 81 90.

Comenta aquest article