Esports

Futbol sala

Nou triomf del CFS Mediterrani que el situa en la tercera posició

L'equip cambrilenc va guanyar a la pista del Tecnovit Alforja per 3 a 5

Per Redacció

El Laguna va perdre davant l\'Amposta en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d\'Esports
El Laguna va perdre davant l\'Amposta en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d\'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Primera Divisió Catalana, grup 6

Tecnovit Alforja 3 - CFS Mediterrani 5

El CFS Mediterrani disputava el seu darrer partit de lliga entre setmana, el passat 13 de desembre, a la pista del Tecnovit Alforja, equip que està situat en la zona baixa de la classificació. L’equip cambrilenc va sortir a per totes per endur-se la victòria. Ben aviat, en el minut 2 de joc, el Mediterrani se situava per davant en el marcador amb un gol de Medina, però els locals no van trigar massa en reaccionar i van fer l’empat cinc minuts després. Abans del descans però, l’equip cambrilenc tornava a posar distàncies amb l’1 a 4, gràcies a tres gols de Fran, Chafer i Abdel. Ja en el segon període, cinquè gol del Mediterrani novament obra d'Abdel que feia el seu doblet. Per la seva part, els locals només es van poder acostar amb dos gols més, en els darrers minuts, que feien impossible la remuntada.

Aquest proper cap de setmana, l'equip descansa. Així doncs, el CFS Mediterrani acomiada l'any ocupant una excel·lent tercera posició de la classificació, després de tres victòries consecutives. El següent partit de lliga el disputarà el 13 de gener a la pista del Serveis Avícoles Casals Tortosa.

 

Comenta aquest article