Futbol sala

El CFS Laguna acaba l'any amb una derrota a casa contra el líder

L'equip cambrilenc va perdre, el passat dissabte, contra l'Amposta per 2 a 4

Imatge d\'un partit disputat pel Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d\'un partit disputat pel Mediterrani, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Primera Divisió d'Honor, grup 3

CFS Laguna 2 – Amposta 4

Després d’un cap de setmana de descans, el passat dissabte 16 de desembre, el Laguna rebia a l’Amposta, el líder del grup. El partit es va posar molt de cara per als cambrilencs amb un 2 a 0 a favor, gràcies a dos gols de Fabián i Isma en els minuts 11 i 17 de partit. Un minut abans del descans però, els ampostins retallaven diferències. Ja en el segon període, l'Amposta aconseguia l’empat en el minut 26. La sort no va estar de cara per a l'equip cambrilenc, només tres minuts després, quan Anchuela es marcava en pròpia porteria i donava l'avantatge a l'equip visitant. Amb l'ajustat marcador de 2 a 3 s'arribava als darrers minuts del partit. A falta de dos minuts, l’Amposta rematava la seva victòria amb el quart gol.

Amb aquesta derrota, el CFS Laguna acaba l'any en la sisena posició del grup 3 de la Divisió d'Honor Catalana. El proper partit de lliga ja serà l'any nou, el 7 de gener a la pista de l'ENFAF