Esports

Futbol

El Cambrils Unió sentencia el partit davant el Batea en els darrers minuts

Victòria contundent del Cambrils Unió que no es va concretar fins als darrers compassos del partit

Per Redacció

El Cambrils Unió va derrotar el Batea en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l\'Estadi Municipal
El Cambrils Unió va derrotar el Batea en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l\'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

Victòria contundent del Cambrils Unió davant el Batea, una victòria que no es va concretar fins als darrers compassos del partit. El Cambrils Unió va començar el partit mostrant un joc força espès en el que no inquietava per res la porteria rival El Batea, que venia de sumar una ratxa de resultats positius, es trobava còmode al camp i fins i tot es va avançar en el marcador, al minut 37 de partit. L'equip local va aprofitar la mitja part per fer una reestructuració completa de l'equip i al segon temps va introduir els cinc canvis de cop. Els cambrilencs van pressionar amb intensitat i el gol de l'empat va arribar al minut 69, de penal, transformat per Gavaldà. Al minut 74 de partit el Batea es quedava amb un jugador menys sobre el camp. L'equip rival es va embolicar en una espiral de protestes a l'àrbitre que el va descentrar cosa que va aprofitar el Cambrils Unió per marcar tres gols consecutius, als minuts 86, 89 i el darrer, en temps de descompte. Aquests darrers tres gols els van marcar Albert Arranz (2) i Dani Saez.

Després d'aquest resultat, el Cambrils Unió tanca l'any com a líder. El proper partit es disputarà el 7 de gener i el Cambrils Unió jugarà al camp del Reddis.

Comenta aquest article