El Reus B Cambrils empata amb l'Horta després de remuntar el marcador advers en dues ocasions

El Reus B Cambrils va haver de remuntar dues vegades el marcador advers per acabar firmant un empat a dos

El Reus B Cambrils va empatar amb l\'Horta en el partit disputat ahir a la tarda a l\'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 2 - U At Horta 2

Partit vibrant i intens el que van disputar el Reus B Cambrils i l'Horta i en el que l'equip local va haver de remuntar dues vegades el marcador advers per acabar firmant un empat a dos. L'Horta es va avançar en el marcador al minut 5 de partit, en la primera aproximació que feia a l'àrea local i com a conseqüència d'una errada defensiva. El Reus B Cambrils va disposar d'una excel·lent ocasió d'empatar dos minuts després amb una rematada d'Ernest Forgas que el porter va aturar amb els peus. L'equip local va disposar d'un parell d'ocasions clares i, finalment, al minut 28, Ernest Forgas va aconseguir el gol de l'empat amb una rematada de cap. Les ocasions en aquesta primera part van ser pels locals, tret del gol de l'Horta.
A la segona part, el guió va ser semblant al de la primera part. L'Horta es tornava a avançar en el marcador als 7 minuts de la represa i en una jugada dins l'àrea en la que els jugadors locals no van poder rebutjar una pilota que havia quedat rondant prop de la porteria. De moment el Reus B Cambrils va notar el cop però es va refer i va seguir pressionant i disposant d'ocasions. El gol de l'empat va arribar al minut 75, a càrrec d'Ernest Forgas, de nou. L'equip local buscava la victòria mentre que l'Horta donava símptomes de que el resultat ja li estava bé. El marcador ja no es va moure va acabar amb el 2 a 2 final.

Després d'aquest empat, el Reus B Cambrils continua a la zona central de la classificació, ocupant el 10è lloc. Amb el partit davant l'Horta es tanca la primera volta de la competició. la competició es reprendrà passades les festes nadalenques i el Reus B Cambrils jugarà a casa, el proper 7 de gener, davant el CF Palamós.