Bàsquet

El CB Cambrils s'endú el triomf de la pista del CB Valls en un partit molt disputat

L'equip cambrilenc tanca l'any en tercera posició

Imatge d\'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada
Imatge d\'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada | Lluís Rovira i barenys

Tercera Masculí

CB Valls 65 - CB Cambrils 70

Aquesta setmana el CB Cambrils jugava al pavelló Joana Ballart de Valls en un partit que enfrontava a dos equips que estaven empatats a la classificació. El primer període va reflectir aquesta igualtat, amb tots dos equips encertats de cara a cistella i amb un 20-18 favorable al CB Valls en aquest primer parcial. En canvi el segon va caure del costat del CB Cambrils, que deixava el marcador en 30-41 en arribar a la mitja part. El tercer període va ser absolutament igualat, 14-14, i això li permetia al Cambrils mantenir els onze punts de diferència. Però tot canviaria al començar el darrer quart, quan els vallencs aconseguien retallar el seu desavantatge fins tres punts, amb quatre minuts encara per jugar-se. En el tram final del partit, les bones decisions dels jugadors del Cambrils van propiciar la victòria en un nou final ajustat. Amb aquesta victòria, el CB Cambrils se situa al tercer lloc de la classificació.

Cal destacar el debut en la competició de Marc Escrivà, jugador provinent de la base del club i que l'any passat jugava al júnior interterritorial, que s'ha incorporat aquesta setmana a l'equip. Ara venen unes setmanes de descans fins que es torni a disputar la competició el segon cap de setmana de gener. El CB Cambrils reprendrà la competició a casa, el proper 14 de gener, davant el Ploms Salle Reus B.