Esports

El jugador del FC Cambrils Manuel Luis s’incorpora al Panathinaikos com a preparador físic

Per Ferran TusetManuel Luis Lapuente, en la presentació de la plantilla del FC Cambrils aquest passat mes d'agost
El jugador del FC Cambrils Manuel Luis Lapuente va volar ahir dilluns cap a Atenes per incorporar-se al Panathinaikos a les ordres de Víctor Muñoz, que la setmana passada va fitxar per l’equip grec de Primera Divisió.

Manuel Luis Lapuente Segarra és el preparador físic de Víctor Muñoz (exjugador del Barça) i quan aquest fitxa per algun equip se l’endú com a preparador físic. Manuel Luis va estar al Vila-real i l’agost de 2003 va fitxar pel CF Oleastrum, de Primera Territorial. Des de llavors Manuel Luis va fixar la seva residència a Cambrils. Manuel Luis va jugar a l’Oleastrum com a lateral dret des del 14 de setembre de 2003 fins al 28 de gener de 2004. Va jugar 17 partits, pràcticament tots complets, amb un total de 1.526 minuts. Durant la seva estada a l’Oleastrum va fer de jugador i de preparador físic a les ordres de l’entrenador Sabino Noval. A finals de gener de 2004 va demanar la baixa de l’Oleastrum per anar al Saragossa, reclamat per Víctor Muñoz, que havia fitxat per l’equip en substitució de Paco Flores. Manuel Luis va estar en aquest equip el que quedava de la temporada i les temporades 2004-2005 i 2005-2006.

Aquesta temporada, després que el Saragossa donés de baixa Víctor Muñoz, Manuel Luis va tornar a Cambrils i va fitxar com a jugador pel FC Cambrils, de Regional Preferent. En els quatre partits que portem de temporada, malgrat que ha esta convocat en tots quatre, només ha jugat 7 minuts en el primer (Polvoritense-Cambrils).

Comenta aquest article