Esports

Toni Calderón, de l'equip Cambrils Raid Team, obté la cinquena posició en la Cursa Alpina de la Molina

Per Redacció



Toni Calderón, en una imatge del passat mes de setembre
Aquest cap de setmana els components
de l'equip Cambrils Raid Team Gerard Anton i Toni Calderón van participar en la setena edició de la Cursa Alpina de la Molina, que al mateix temps ha estat el Campionat de Catalunya de l'especialitat.
 
La cursa constava de 24 quilòmetres amb la pujada al pic de Tosa d'Alp de 2.517 metres i el pic de Puigllançada de 2.409 metres, com a pics més importants.
 
La cursa va començar a dos quarts de deu del matí del passat dissabte 7 d'octubre, des del telecabina de l'estació d'esquí de la Molina per anar a buscar el pic més alt, de 2.517 metres, a Tosa d'Alp. Els components de l'equip Cambrils Raid Team van anar seguint el recorregut fins a finalitzar novament al punt de sortida, el telecabina de la Tosa.
 
Des de l'inici, els dos components de l'equip Cambrils Raid Team es van mantenir en les primeres posicions durant bona part de la cursa. Toni Calderón va quedar en la cinquena posició de la classificació general amb un temps de 1h 59' i quart en la seva categoria sènior (de 23 a 40 anys) i pel que fa a Gerard Anton, va finalitzar el recorregut amb un temps de 2h 11', amb el qual va quedar en a vint-i-cinquena posició de la classificació general i tercer en la seva categoria sub23 (entre els 18 i 22 anys).


Comenta aquest article