El CB Cambrils femení cau derrotat a la pista del CB Morell B

Un moment del partit disputat entre el CB Cambrils i el CB Morell B, corresponent a la primera volta d'aquesta primera fase de la competició

Tercera Femení

CB Morell B 52 - CB Cambrils 45

El CB Cambrils es va enfrontar, aquest passat diumenge, al CB Morell, tercer en la classificació per sota de les cambrilenques. Un partit molt disputat que es va iniciar amb empat al primer quart, amb defenses molt intenses dels dos equips. Un mal segon quart posava a l'equip de Cambrils per sota del marcador per 24-15. Aquesta diferència no va durar gaire, ja que el Cambrils va poder remuntar i empatar el partit al final del tercer quart. A partir d'aquí es van disputar uns últims minuts molt intensos i igualats que van acabar amb un tres més u a favor del Morell que el posava 7 punts per davant del marcador sobre la botzina.

El CB Cambrils conserva el segon lloc de la classificació. El proper partit, que es disputarà el diumenge 17 de desembre, les cambrilenques s'enfrontaran, a casa, amb el Bàsquet Teresianes, el líder del grup.