Societat

Les tres associacions comercials despleguen un ampli programa d'activitats nadalenques

Per Redacció

La pista de patinatge s'instal·larà, enguany, a la plaça del Pòsit

Les tres associacions de comerciants de Cambrils –la Unió de Botiguers, l'Associació Xarxa del Port Cambrils i l’Associació Vilacentre– juntament amb l'Ajuntament de Cambrils han preparat un ampli programa d'activitats nadalenques. La Fira de Nadal –que va començar ahir i s'allargarà fins diumenge– s'amplia des de la plaça de la Vila cap al carrer d'Antoni de Gimbernat i d'Immolats del Setge, amb més de 40 parades de tot tipus de productes i ornaments nadalencs.

Per altra banda, als comerços associats a la Xarxa del Port de Cambrils, entre el 6 de desembre i el 6 de gener, tindran la "Pesca els productes estrella" amb promocions del 20% al 50%. Alhora, els aparadors d’aquests comerços homenatgen l’esforç i el treball de les dones dels pescadors, les remendadores, escenificant la pesca d’estels. El cinema La Rambla de l’Art també s’ha afegit a la campanya amb vals per descomptes del 10% per anar al cinema entre el 6 de desembre i el 6 de gener.

També es comptarà amb la Pessebrada al Port, ubicada a la plaça de l’església de Sant Pere, sis photocalls que donen forma a un pessebre, amb la pista del caganer amagat pel barri, i la pista de patinatge sintètica a la plaça del Pòsit.

A més, hi haurà atraccions infantils a les places de Mossèn Joan Batalla, de les Remendedores, de Carles Roig i de Josep Martí i Nolla, sortejos, concursos d’aparadors i carpes d’animació infantil.  

Activitats de Nadal

-    FIRA DE NADAL: del 6 al 10 de desembre, a la plaça de la Vila, més de 40 parades amb tot tipus de productes i ornaments nadalencs. I per la canalla, atraccions infantils i taller de maquillatge. Organitza l’Associació Vilacentre.

-    PISTA DE PATINATGE SINTÈTICA: els dies 16, 17, 23 i 24 de desembre, de 17 a 20.30 h i del 27 de desembre al 7 de gener d’11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h (Tancat els dies 1 i 6 de gener), a la plaça del Pòsit, gaudeix d’agradables patinades. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir entrades gratuïtes. Organitza Cambrils Obert.

-    EL NADAL MÉS DIVERTIT: del 23 de desembre al 7 de gener, atraccions infantils a les places Mossèn Joan Batalla, de les Remendadores, Carles Roig i Josep Martí i Nolla. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir tiquets gratuïts per la mainada. De 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h. Tancat el 25/12, 26/12, 1/01 i 6/01. Organitza Cambrils Obert.

-    SORTEIG DE “LA CISTELLA DE LA UBC”: el dia 22 de desembre sorteig a la seu de la Revista Cambrils d’una gran cistella nadalenca. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir tiquets per participar en el sorteig que es poden dipositar a la Revista Cambrils i al Centre Cívic Les Basses. Organitza Cambrils Obert.

-    CONCURS D’APARADORS DE NADAL: Passeja pels comerços de la població i sorprèn-te amb l’ornamentació nadalenca dels seus aparadors. El dia 17 de desembre ruta pels aparadors dels comerços de Cambrils i concurs.  Organitza Cambrils Obert.

-    PESSEBRADA AL PORT: Ruta de photocalls amb escenes tradicionals del pessebre on et podràs fotografiar.  Del dia 6 de desembre al 5 de gener, a la plaça de l’església de Sant Pere. Organitza: Associació Xarxa del Port Cambrils

-    NADAL EN XARXA: Del 6 de desembre al 6 de gener, “Pesca els productes Estrella” que trobaràs als comerços associats del port. Organitza: Associació Xarxa del Port Cambrils

Comenta aquest article