Esports

Ivan Cervantes, a un pas d’aconseguir el Campionat d'Espanya d’enduro

Per Cristina SierraIvan Cervantes es podria proclamar campió d'Espanya d'enduro a finals d'aquest mes d'octubre en la disputa de l'última prova del campionat
El recentment proclamat bicampió del món d’enduro 1 ja va dir fa uns mesos que enguany ho volia guanyar tot i va camí d’aconseguir-ho. La penúltima prova del campionat d’Espanya d’enduro 1 es va celebrar ahir a la localitat de Béjar, a Salamanca, i el cambrilenc no les tenia totes per guanyar-la. Una lesió al dit de la mà el dia després de proclamar-se campió del món el tenia ben preocupat, ja que no es va poder entrenar tal i com ell volia i sabia que aquesta prova durava unes set hores. Tot i aquesta adversitat, Ivan Cervantes va quedar en primera posició i s’ha distanciat encara més del segon classificat. Els punts que va aconseguir no han servit perquè es proclami campió d’Espanya i s’haurà d’esperar a l’última prova a Cúllar (Granada) el 28 i 29 d’aquest mes, tal i com va passar amb el mundial.

La prova d’ahir va ser especialment dura. “Hi havia moltes pedres i molts obstacles, i a més a més la lesió a la mà no feia que estigués al cent per cent. Per sort, he aguantat, tot i el pes de la moto”, afirma el cambrilenc.

A Béjar també es puntuava la prova d’scratx i Cervantes anava primer en tot moment, però un descuit en un moment de la carrera va costar-li una penalització d’un minut i va quedar en segona posició. “No he fet bé el camí perquè estava mal indicat, a més, hi havia corbes i no era fàcil veure els cartells clarament”.

El pilot té tres setmanes per preparar-se per a l’última prova del campionat a Granada i recuperar-se de la lesió. Després del campionat, li espera una gira americana, on se celebra un campionat d’enduro i, a Barcelona, la competició de l’Enduro Indoor al Palau Sant Jordi el 26 de novembre.

Comenta aquest article