Informació general

Es convoquen els concursos "Entrepans amb estil 2006" i "Bacallà tradicional noruec" dins del Congrés de Gastronomia Mediterrània

Per Redacció

En el marc del segon Congrés de Gastronomia Mediterrània que es farà els propers dies 30 i 31 d'octubre a les instal·lacions de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, es convoca el primer concurs "Entrepans amb estil 2006" i el primer concurs "Bacallà tradicional noruec".

Els dos concursos estan dirigits tant a professionals com a estudiants, i l'objectiu és presentar el pa i el bacallà com a productes de qualitat, amb els quals es poden elaborar una gran varietat de plats i amb presentacions molt diferents. El jurat del concurs en valorarà la qualitat culinària del plat i també la seva creativitat.

Els guanyadors del concurs "Entrepans amb estil 2006" obtindran un premi atorgat per l'empresa Triticum i el guanyador corresponent al concurs "Bacallà tradicional noruec" gaudirà d'un cap de setmana per a dues persones al Festival Internacional de Gastronomia de Gladmat.

El termini per presentar la sol·licitud i la corresponent documentació finalitza el proper 18 d'octubre. Per a més imformació es pot trucar al telèfon 93 254 19 40.




Comenta aquest article