L'atleta Anna Riu queda cinquena a la prova dels 10 quilòmetres de Tarragona

Anna Riu, en primer terme, durant la disputa dels 10 quilòmetres de Tarragona

El passat diumenge 26 de novembre es va disputar la Mitja Marató i els 10 km de Tarragona. De part del Club Atletisme Cambrils, es va desplaçar a la capital del Tarragonès, l'Anna Riu per a participar a la primera competició oficial de ruta de la temporada 2017-2018. El bon temps va afavorir els bons registres dels atletes. En el cas de l’Anna –a la prova dels 10 quilòmetres– va servir per a acabar la cursa amb un temps de 40'48", a escassos 10 segons de la seva marca personal. Amb aquesta marca va assolir la 5a posició de la categoria femenina. El nivell de les competidores va ser molt alt, fet que es pot constatar perquè amb un temps semblant l'Anna va guanyar la cursa fa 2 anys.
Un excel·lent resultat que confirma la recuperació del seu alt nivell de forma després de la lesió que va patir al mes de febrer, que li va impedir participar al Campionat d'Espanya de Mitja Marató.