Informació general

19.707 cambrilencs podran exercir el dret a vot a les properes eleccions al Parlament de Catalunya l'1 de novembre

Per Berta Ruiz



Recompte de vots al col·legi electoral del Centre Cultural en motiu del referèndum sobre l'Estatut, el passat 18 de juny
Un total de 19.707 cambrilencs - d'un cens total actual de 26.209 habitants- podran exercir el dret a vot a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que es celebraran l'1 de novembre. Una xifra que augmenta en 1.191 persones més que en les passades eleccions del referèndum sobre l'Estatut celebrades al mes de juny, en les que el nombre de persones amb dret a vot va ser de 18.516.

El nombre de taules electorals també augmenta de cara a la celebració d'aquests nous comicis al govern de la Generalitat, amb dues taules més: una més a l'IES Cambrils i l'altra al Centre Cívic de Nou Cambrils. En aquesta ocasió seran un total de 30 taules repartides entre els diferents col·legis electorals del municipi.

Recordem que en els passats comicis ja hi va haver alguns canvis d'ubicació dels col·legis electorals i també es va augmentar el nombre per tal d'acostar les urnes a la ciutadania, passant dels vuit als deu col·legis, amb la creació de dos més situats al Centre Cívic del Nou Cambrils i l'altre situat a les dependències del CEIP Cambrils, pels veïns del Molí de la Torre i del Cambrils Badia.

Com ja es va fer en les darreres eleccions els electors del Barri Antic votaran al Centre Cultural; els del Port ho faran al Centre Les Basses, els electors de Vilafortuny votaran al CEIP Guillem Fortuny, el Centre Alba serà el col·legi electoral dels veïns de la Parellada i de la Pallissa i l'IES Cambrils per als del barri de l'Eixample. El local social del FC Cambrils per als veïns d'una part de l'Eixample Platja i el Cinema Municipal Rambla per als de l'altra. I, finalment, l'IES Escola d'Hoteleria serà el col·legi electoral dels veïns que viuen a les urbanitzacions de ponent.

Comenta aquest article