Cultura

La Biblioteca Municipal presenta el nou fons bibliogràfic adquirit amb el donatiu de l'Obra Social La Caixa

Per Redacció

Representants de La Caixa amb l'alcaldessa –Camí Mendoza–, el regidor de Cultura –Lluís Abella– i la bibliotecària, Rosa M. Fusté

La Biblioteca Municipal de Cambrils va presentar, ahir matí, els lots de llibres adquirits amb el donatiu de 3.500 euros de l’Obra Social La Caixa. Els fons percebuts s’han destinat a l’adquisició d’un fons específic com és el de llibres de lectura obligatòria i recomanada que els centres educatius marquen en cada curs escolar. Es tracta d’un fons amb una important demanda i una marcada funció social d’ajuda a les famílies.

Amb aquests recursos, la Biblioteca ha pogut adquirir quatre exemplars de cada obra, un total de 500 llibres, entre les quals es pot trobar La Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda o El Prisionero del Cielo de Carlos Ruiz Zafón. També s’hi han incorporat títols en francès i anglès, com per exemple Lettres persanes de Montesquieu o Treasure island d’Stevenson, en versions adaptades.
Des de la Biblioteca s’aposta, juntament amb els centres educatius, per la lectura que afavoreix l’aprenentatge i el creixement personal, intel·lectual i social. Des del setembre de 2013, la Biblioteca treballa en un Pla de lectura per promoure l’adquisició de l’hàbit lector i incrementar els índexs de lectura, mostrant els beneficis que se’n deriven.

Comenta aquest article