Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

El Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant acollirà tres concerts aquest cap de setmana

Per Redacció



Cartell del concert que oferirà l'orquestra simfònica Camera Musicae
Aquest serà un cap de setmana molt musical per al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. El Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant acollirà tres concerts destacats, organitzats per la Regidoria de Cultura: avui divendres a les 21.00 h tindrà lloc el concert "Avi Avital Vivaldi" a càrrec de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae; d'Avi Avital, amb la mandolina; i de Joel Bardolet, com a concertino-director.
Avi Avital Vivaldi és el títol del disc del músic publicat per Deutsche Grammophon al músic i col·laborador de grans artistes com el tenor Juan Diego Flórez (amb el qual ja ha actuat en diversos dels escenaris més importants del món) o la Venice Baroque Orchestra. Avi Avital, nascut al sud d'Israel l'any 1978, ha estat el primer mandolinista en rebre una nominació a un premi GRAMMY en la categoria de Millor solista instrumental. Reconegut per The New York Times com un intèrpret 'd'una agilitat impressionant, capaç de tocar d'una manera extremadament sensible', el seu és un exemple de compromís amb un instrument sovint relegat al rol d'acompanyant però que en aquest programa 100% vivaldià es presenta com a desacomplexadament solista.
Com a contrapunt a la figura d'Avital, Camera Musicae confia aquesta vegada el lideratge en el seu concertino, el violinista vigatà Joel Bardolet (1987), qui acumula amb la seva activitat com a solista i col·laborador amb altres orquestres europees una experiència i seguretat inusuals en un músic de la seva edat. La seva visió musical, entre imaginativa i extravertida però sempre fidel a l'objectiu d'acostar la música a l'oïdor en la seva màxima veritat, acabarà d'arrodonir un programa monogràfic centrat en el músic venecià.
Venda d'entrades a taquilla: des del dilluns 20 de novembre, de 18 a 20 h, i una hora abans del concert.
El preu de l'entrada és de 3 euros. Més informació a www.culturaalabast.cat i a www.orquestracameramusicae.com

Concert de la Coral Arsis de l'Hospitalet de l'Infant
   
El dissabte, 25 de novembre, a les 19.00 h tindrà lloc el concert coral per la Marató ofert per la Coral Arsis de l'Hospitalet de l'Infant amb la participació del Cor Al·leluia de Tarragona, com a cor convidat. Es tracta d'un concert en benefici de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses. L'entrada serà gratuïta i les donacions es destinaran a aquesta causa.

Concert de Santa Cecília amb la Banda Municipal de Música Clau de Vent i la Bandeta Juvenil
 
Finalment, diumenge, 26 de novembre, a les 12.00 h es farà el concert de Santa Cecília a càrrec de la Banda Municipal de Música Clau de Vent de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant junt amb la Bandeta Juvenil de l'Escola Municipal de Música. L'entrada serà gratuïta.

Comenta aquest article