Esports

Les futures instal·lacions de la zona esportiva de Cambrils Badia estaran centrades en els esports de raqueta

Per Judit Pinazo



Actualment les instal·lacions esportives de Cambrils Badia estan tancades i només s'utilitzen les dues pistes de tennis
Ahir al matí l'alcalde -Robert Benaiges i el regidor d'Esports de l'Ajuntament -Jordi Savall- es van reunir amb una empresa especialitzada en instal·lacions esportives que va presentar a l'Ajuntament un avantprojecte per crear un nou espai esportiu a la zona esportiva de Cambrils Badia. Segons Benaiges, la reunió d'ahir va servir perquè l'empresa els presentés un esquema general de "com poden anar les coses" i a partir d'aquí s'analitzarà la proposta i més endavant es convocarà un concurs públic perquè s'hi puguin presentar les empreses que vulguin amb diferents projectes.

Tot i això, l'alcalde assegurava ahir en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, que ja es té una idea de quines instal·lacions formaran part de la zona esportiva, centrades sobretot, en els esports de raqueta. Com a mínim comptaran amb tres pistes de tennis, pistes de paddel, una pista poliesportiva, vestidors i un bar restaurant, a banda d'altres serveis complementaris relacionats amb l'esport. Tot i que podria variar una mica en funció de l'empresa que ho pugui gestionar.

Cal destacar que les noves instal·lacions esportives de Cambrils Badia no disposaran de piscina. Recordem que des de fa dos anys la piscina de la zona esportiva de Cambrils Badia està inutilitzable. Segons l'alcalde un dels principals motius d'aquesta decisió és l'elevat cost de construcció i de manteniment "a més una piscina en condicions allí no hi cap, el que passa es que abans es feien les coses com es feien". Benaiges assegura que actualment les normatives sobre les piscines són molt estrictes i s'han d'ubicar en llocs amb unes característiques molt concretes.

Pel que fa a terminis, segons Benaiges, està previst que a finals d'aquest any o a principis de l'any que ve, s'obri el concurs per a la redacció del projecte, construcció i explotació de la futura zona esportiva de Cambrils Badia.

Actualment les instal·lacions de Cambrils Badia estan pràcticament tancades. Ni la piscina, ni la pista poliesportiva ni el bar estan oberts. Tot i així encara s'utilitzen les dues pistes de tennis, on hi entrenen els alumnes del Club Tennis Regueral, que recordem des de fa cinc anys està sense instal·lacions degut a que les instal·lacions on jugaven es van veure afectades per les obres del Vial de Cavet

Spa

En un principi el projecte de zona esportiva de Cambrils Badia havia d'anar lligat a la construcció d'un Spa en un altre indret del municipi, però finalment s'ha desestimat el lligam entre les dues instal·lacions. Tot i així, segons l'alcalde no es descarta la possibilitat que més endavant es pugui tirar endavant el projecte de l'Spa.

Comenta aquest article