Informació general

S'enllesteixen els últims detalls de les obres del carrer de les Creus que està previst que finalitzin aquest mes d'octubre

Per Judit Pinazo



Tècnics de l'Ajuntament, enllestien ahir al matí la il·luminació del carrer de les Creus
Aquest mes d'octubre es compleix un any des de que es van iniciar les obres del carrer de les Creus. Aleshores es va acordar que en un termini de sis mesos quedarien enllestides. El primer termini no es va complir i des d'aleshores s'han anat ampliant fins arribar als sis mesos de retard. Les obres d'aquest carrer, recordem, han estat una font de problemes i de malestar pels veïns i comerciants de la zona que n'han quedat totalment afectats. Per altra banda, l'Ajuntament també s'ha mostrat en vàries oscasions molt descontent amb l'empresa Cobra, encarregada de dur a terme les obres, i que es veurà degudament sancionada per l'incompliment dels terminis.

Tot i així, finalment sembla que l'obra arriba a la seva fi. Simplement queden pendents petits detalls, que quedaran enllestits aquest mes d'octubre, tal i com explicava ahir, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, l'alcalde Robert Benaiges.

Retocs finals

Tal i com explicava Benaiges, durant aquest mes d'octubre s'acabaran petits detalls de les obres que queden pendents i es col·locarà el mobiliari urbà. Ahir al migdia, operaris de l'Ajuntament col·locaven els punts de llum que van a les façanes de les cases. Pel que fa a la il·luminació, queda pendent posar les llums a la plaça de l'església de Santa Maria i il·luminar-la amb focus. La plaça de l'església es finalitzarà amb la col·locació de centres florals, quatre arbres til·lers i bancs. També es farà una neteja del monument del Cardenal Vidal i Barraquer i la base es recobrirà amb marbre.

També queda pendent col·locar les jardineres que decoraran el carrer de les Creus i el carrer de Rovira i que alhora faran la funció de pilons per evitar que s'aparqui. Segons Benaiges "volíem col·locar pilons a bona part del carrer però, com que hi ha moltes entrades de guals particulars i el carrer és molt estret resultava molt incòmode. Els veïns ens havien demanat que col·loquéssim pilons retràctils però hem considerat que no s'havien de posar ".

Habilitar el refugi

Un cop finalitzin les obres es començarà a treballar en l'habilitació del refugi de la Guerra Civil que es va trobar a la plaça de l'Església el passat mes de febrer. Segons Benaiges la intenció es fer-hi visites organitzades pel Museu d'Història de Cambrils.

Comenta aquest article