Esports

Sort desigual per als equips esportius cambrilencs en els partits disputats aquest cap de setmana

Per Lluís Rovira i Barenys, Berta Ruiz

 
 
 
Imatges del partit de l'Oleastrum amb el Remolins Bítem (a dalt), del partit de l'AE Vilafortuny amb el Miami (al mig) i del partit del sènior A del CB Cambrils amb La Salle Reus (a baix).
Futbol

Territorial Preferent

Viladecans 1 - FC Cambrils 1

El Cambrils va aconseguir un valuós empat al camp del Viladecans gràcies a un gol de Sugrañes aconseguit a la segona part del partit. El Viladecans s'havia avançat en el marcador al primer minut del partit amb un gol per l'escaire a la porteria cambrilenca.


Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - Remolins Bítem 1

El Remolins es va avançar en el marcador i l'Oleastrum va saber reaccionar empatant el partit a la segona part gràcies a un gol aconseguit de cap per Àlex al rematar un córner.

Tercera Territorial

AE Vilafortuny 3 - Miami 1

El Vilafortuny va marcar el primer gol del partit ben aviat. El Miami va empatar i, encara al primer temps, el Vilafortuny va desfer l'empat amb un gol aconseguit al transformar un penal. A la segona part l'equip local va aconseguir ampliar el resultat. El cantant Mikel Herzog, afincat a Vilafortuny, va fer la sacada d'honor del partit


Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 66 - Salle Reus B 58

Tercer partit de la temporada i tercera victòria per als cambrilencs. L'equip del CBC va iniciar amb molta força el partit, amb una primera part molt encertada que els va permetre distanciar-se en el marcador. Tot i l'avantatge inicial, aquest es va anar reduint, gràcies a l'encert dels reusencs en llençaments de triple i contraatacs en la recta final del partit. Finalment, l'equip d'Esther Neila va aconseguir mantenir la distància i endur-se la victòria.

Sènior masculí B

CB Cambrils 77 - CB La Sènia 59

Primer partir de l'equip sènior B del CBC i primera victòria de la temporada. Els jugadors de Raúl Ordóñez van treballar molt bé en defensa, tot i que els va mancar certa fluïdesa en el joc ofensiu. Tot i això, els cambrilencs van controlar amb tranquil·litat l'encontre.

Júnior masculí

CB Cambrils 34 - Reus Deportiu B 58

Primera derrota de la temporada per al júnior cambrilenc. En el partit d'ahir, la falta de concentració i d'encert de cara a cistella va permetre al rival contínues sortides en contraatac i cistelles còmodes. La reacció de l'equip cambrilenc no va arribar fins al tercer quart, amb un bon parcial, tot i que no es van poder retallar les distàncies en el marcador.

Hoquei

Corbera 2 - CH Cambrils 2

El Cambrils s'enfrontava aquest cap de setmana amb el Corbera, actual líder de la classificació. Els cambrilencs van enfrontar el partit fora de casa amb algunes baixes. Tot i això van aconseguir empatar a dos gols amb l'equip més ben situat a la classificació per un resultat de 2 a 2. Els gols de l'equip cambrilenc van anar a càrrec de Joan Roig i Roberto.


Comenta aquest article