El Cambrils continua líder

Per Marc Libiano

El jugador local Rañé encarant la porteria
L’Hermanos Berga Cambrils està demostrant en aquesta primera part de campionat que és un equip fort mentalment i que en les adversitats té la capaçitat de no baixar la guàrdia. Después d’un inici de temporada prometedor, en què els de Català van aconseguir cinc victòries consecutives, el calendari comença apretat. D’aquesta manera, els cambrilencs ja saben el que és jugar amb els equips forts de la categoria i de moment han solucionat amb eficàcia els compromisos amb rivals directes.

El passat 26 d’octubre el Cambrils es va desplaçar a la complicada pista de l’Horta, segon clasificat juntament amb el Lleida B. Els locals van patir la primera derrota de la temporada en un partit molt polèmic gràcies a la duresa dels jugadors barcelonins. A més, els de casa nostra es van veure perjudicats per les decisions arbitrals. Una setmana després, el Caldes, un altre gran aspirant a l’ascens, va visitar el pavelló municipal de la població. En un partit vibrant, l’empat a tres final va fer justícia als mèrits de tots dos equips. El Cambrils anava perdent durant la major part de l’enfrontament, però una molt bona reacció li va permetre sumar un punt molt valuós. El desplaçament a Cassanenc va servir als de Català per retrobar-se amb la victòria. Després d’un gran primer temps, el Cambrils va marxar al descans amb 0-4 a favor. Als postres van haver de patir més del compte en la segona part, ja que la reacció local no es va fer esperar. Al final, un 3-4 final va donar tres punts importantíssims de cara als pròxims compromisos. La visita del Blanes B a la pista de la vila marinera semblava, en un primer moment, assequible per als jugadors cambrilencs. Finalment, però, no va ser així. Un empat a cinc reflectia el marcador al final dels cincuanta minuts reglamentaris. I és que els de la Selva van plantejar més problemas dels previstos.