Esports

El Club Bàsquet Cambrils ja compta amb un nou equip femení en categoria infantil escolar

Per Berta Ruiz



Jugadores del nou equip infantil femení del Club Bàsquet Cambrils
El Club Bàsquet Cambrils compta des del passat dilluns amb un nou equip femení: l'infantil femení que competirà en categoria escolar. Segons va explicar el coordinador de l'Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Cambrils –Marc Just– a Revista Cambrils Diari Digital, "aquest equip s'ha pogut fer gràcies a l'Escola de Bàsquet i la col·laboració del CEIP Marinada i les noies que pujaven d'equips inferiors del CEIP Cambrils".

Marc Just també va destacar que es vol consolidar el projecte del bàsquet femení iniciat en el club ara fa dos anys, en el qual s'hi han abocat molts esforços i recursos. "S'ha treballat molt des de l'Escola de Bàsquet i aquests són els resultats. Ara cal donar-hi continuïtat en els propers anys, amb previsió de poder fer més equips per consolidar la base del bàsquet femení".

Amb la creació d'aquest nou equip, el Club Bàsquet Cambrils comptarà per primera vegada amb dos equips femenins en competició, juntament amb el sènior femení. També hi ha la possibilitat de crear un altre equip aleví femení dins de l'Escola de Bàsquet del club.

Els entrenaments de l'infantil femení es fan els dilluns, de les 18.15 a les 19.45 hores a La Salle i els dijous, de les 17.30 a les 18.30, al Palau Municipal d'Esports. Totes les noies interessades en jugar, nascudes entre els anys 1991 i 1994, poden passar pel Palau d'Esports i demanar informació.

Comenta aquest article